
4 lõiku sealiha
1 tl Sinep
1 tl Ingver (jahvatatud)
1 sl Worcestershire'i kaste
1 sl Sidrunimahl
2 sl Tomatipasta
Sool
Must pipar
Lauasuhkur
2 sl Õli
1 tk Harilik sibul (keskmine)
3 dl Kanapuljong
Traditsioonilise sinepiga sealiha asemel on välja pakkuda sootuks teistsugune roog. Eriti hästi sobib see teravamate maitsete austajatele.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
1. Kuumuta rasvaine sobiva temperatuurini ning seejärel prae lihaviilud mõlemalt poolt pruuniks.
2. Praetud lihaviilud tõsta ahjuvormi.
3. Leeme jaoks pruunista sibularattad ja aseta need lihaviiludele.
4. Nüüd sega kõik maitseained omavahel ja lisa puljongile, puljong lase keema minna ja vala siis lihaviiludele. Hauta liha 180-200 kraadises kuumuses 40-50 minutit.
5. Serveeri koos keedetud kartulitega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar